zaterdag, mei 18, 2024
No menu items!

American Festival met Nascar Finals

De sfeer van Amerika opsnuiven vlak bij huis? Het kan tijdens het American Festival met Nascar Finals op het Circuit in Zolder! Een open pitwalk, publieke starting grid en een festival boordevol typisch Amerikaans entertainment vormen hét paradijs op aarde voor Nascar-fans.

In het weekend van 8-9 oktober 2016 verandert het Circuit van Zolder in Klein-Amerika. De beroemde en beruchte Amerikaanse Nascar Euro-finale heeft sinds 2015 een thuis in Zolder en belooft telkens weer spectaculaire races. Rond de Nascar races is er een heus American Festival opgetrokken.

Nascar staat voor National Association for Stock Car Auto Racing en is een overkoepelende organisatie voor stock car races in de VS. De eerste Nascar race werd gereden in 1949. De organisatie heeft zijn hoofdkwartier in Daytona, waar sinds 1959 ook de legendarische Daytona 500 wordt gereden.

De Nascar Whelen Euro Series startte in 2008 als Racecar Euro Series en sinds 2012 wordt er gereden onder de Nascar vlag, als eerste Europees Nascar kampioenschap. 

Weekendtickets kosten €25 (€30 aan de kassa) en kunnen hier worden besteld.

Lees ook  Horseshoe Bend niet meer gratis te bezoeken

Amerikaanse simkaart

Verbonden blijven tijdens je trip door de USA? Dan heb je een Amerikaanse simkaart nodig. USA SIM heeft alles wat je nodig hebt.

Amerikaanse prepaid simkaart

Reisadapter voor Amerika

In de VS is het moeilijk om een overgangsstuk te vinden van Europese naar Amerikaanse stekkers, dus neem je best zelf een adapter mee. Deze TESSAN Reisadapter USA met 2 usb-poorten is ideaal.

=> Bekijk bij Amazon

Gerelateerde artikels

No posts to display