maandag, mei 20, 2024
No menu items!

Disneyland viert diamanten jubileum – 60 jaar

Op 17 juli 2015 is het exact 60 jaar geleden dat Walt Disney Disneyland heeft geopend. Een jaar lang zal “The Happiest Place On Earth” deze verjaardag vieren, te beginnen op 22 mei. Vandaag werd bekend gemaakt hoe deze bijzondere verjaardag zal worden gevierd.

World of Color—Celebrate! The Wonderful World of Walt Disney

Tom Staggs, voorzitter van Walt Disney Parks and Resort kondigde een volledig nieuwe show aan voor de World of Color show in Disney California Adventure. De show viert Walt Disney en zijn vastberadenheid om zijn droom van Disneyland waar te maken. Mickey Mouse neemt de bezoekers mee op een reis langs mijlpalen uit de animaties van Disney, alsook van Disneyland.

Disneyland 60jaar diamant World Of Color

Paint the Night Parade

Vanaf 22 mei rijdt elke avond de Paint the Night parade uit. Deze parade combineert vernieuwende wagens, prachtige kostuums en special effects met meer dan anderhalf miljoen LED lichtjes. Mickey Mouse staat centraal, terwijl hij de “nacht verft” met wat hulp van Tinkerbell en haar elfenstof. Ook de figuren uit Monsters, Inc., Cars, Toy Story en Frozen zullen in de parade te zien zijn.

Disneyland 60jaar diamant Paint The Night Parade

Disneyland Forever Fireworks Spectacular

Een speciale verjaardag in Disneyland vraagt natuurlijk ook op een speciaal vuurwerk, en dat is precies wat er zal gebeuren. Disneyland Forever zal de grootste installatie van video-mapping bevatten die ooit werd gebruikt in een Disney park. Main Street, USA en andere locaties in het park zullen veranderen in magische schilderijen. Er zullen ook 2 nieuwe liedjes te horen zijn, waaronder een van Disney Legend Richard Sherman, “Kiss Goodnight”.

Lees ook  American Dream - Shopping en entertainment in New Jersey

Disneyland 60jaar diamant Disneyland Forever Fireworks

Voor deze speciale gelegenheid zal ook het kasteel prachtig worden versierd.

Disneyland 60jaar diamant CastleDecorations

Amerikaanse simkaart

Verbonden blijven tijdens je trip door de USA? Dan heb je een Amerikaanse simkaart nodig. USA SIM heeft alles wat je nodig hebt.

Amerikaanse prepaid simkaart

Reisadapter voor Amerika

In de VS is het moeilijk om een overgangsstuk te vinden van Europese naar Amerikaanse stekkers, dus neem je best zelf een adapter mee. Deze TESSAN Reisadapter USA met 2 usb-poorten is ideaal.

=> Bekijk bij Amazon

Gerelateerde artikels

No posts to display