zondag, mei 19, 2024
No menu items!

National Parks Adventure film op komst

De film National Parks Adventure van MacGillivray Freeman wil de schoonheid van de Amerikaanse nationale parken in de schijnwerpers plaatsen om het 100-jarig bestaan van de National Parks Service (NPS) te vieren. De makers krijgen hierbij de hulp van Brand USA, de organisatie die het toerisme in de VS promoot. Het verhaal bij de beelden wordt verteld door Oscar winnaar Robert Redford.

 

De aantrekkingskracht van de National Parks in de Verenigde Staten is enorm. Miljoenen mensen hebben wandelingen gemaakt door de imposante bossen, de stijle bergwanden beklommen en zijn afgedaald naar de bodem van oneindig diepe canyons. Dit wordt mogelijk gemaakt door de National Parks Service. De dienst werdt 100 jaar geleden opgericht om de Nationale Parken en Monumenten te beheren. Tot 1916 werden de parken elk afzonderlijk beheerd. Momenteel staat de NPS in voor het beheer van 392 gebieden, goed voor 341.279 km².

Meer info over de Nationale Parken vind je hier: Nationale Parken

NationalParksAdventureFilmPoster

Lees ook  One World Trade Center geopend in New York

Amerikaanse simkaart

Verbonden blijven tijdens je trip door de USA? Dan heb je een Amerikaanse simkaart nodig. USA SIM heeft alles wat je nodig hebt.

Amerikaanse prepaid simkaart

Reisadapter voor Amerika

In de VS is het moeilijk om een overgangsstuk te vinden van Europese naar Amerikaanse stekkers, dus neem je best zelf een adapter mee. Deze TESSAN Reisadapter USA met 2 usb-poorten is ideaal.

=> Bekijk bij Amazon

Gerelateerde artikels

No posts to display