zondag, mei 19, 2024
No menu items!

Ryanair wil voor 10 euro naar VS vliegen

De Ierse budget-vliegmaatschappij Ryanair wil verder stunten met spotprijzen. In de toekomst wil Ryanair namelijk transatlantische vluchten naar de Verenigde Staten aanbieden voor slechts 10 euro. Dat zegt CEO Michael O’Leary in een interview met de Frankfurter Allgemeine Zeitung op zondag. “Natuurlijk komen er kosten voor de bagage, het eten en video aan boord bij”, zegt de directeur.

Het plan van de goedkope tickets moet onder een nieuw zusterbedrijf vallen. Aanvankelijk zal de maatschappij met vijftien tot twintig vliegtuigen naar tien tot vijftien bestemmingen in Amerika vliegen vanop 9 Europese luchthavens.

Het trans-Atlantische avontuur moet nog wel even wachten. Ryanair heeft op dit moment geen vliegtuigen beschikbaar en de prijzen op de markt liggen nu te hoog om toestellen in te kopen, zei de topman. Dat komt vooral door de kooplust van Arabische luchtvaartmaatschappijen, zoals Emirates.

Lees ook  Disney introduceert MyMagic+

Amerikaanse simkaart

Verbonden blijven tijdens je trip door de USA? Dan heb je een Amerikaanse simkaart nodig. USA SIM heeft alles wat je nodig hebt.

Amerikaanse prepaid simkaart

Reisadapter voor Amerika

In de VS is het moeilijk om een overgangsstuk te vinden van Europese naar Amerikaanse stekkers, dus neem je best zelf een adapter mee. Deze TESSAN Reisadapter USA met 2 usb-poorten is ideaal.

=> Bekijk bij Amazon

Gerelateerde artikels

No posts to display