zondag, mei 19, 2024
No menu items!

TomorrowWorld 2014 volledig ‘cashless’

TomorrowWorld 2014 zal volledig ‘cashless’ zijn. Dollars worden er vervangen door cashless Tokens, gelinkt aan de persoonlijke TomorrowWorld armband.

De TomorrowWorld armband is het inkomticket, maar dient vanaf dit jaar ook als enige mogelijkheid om te betalen op TomorrowWorld en DreamVille. Alle bars en voedselkraampjes zullen enkel de Tokens aanvaarden.

Om te kunnen betalen moeten festivalbezoekers geld opladen op hun armband. Dit kan op de online ‘Top-Up’ website. Verspreid over het terrein zullen er ook verschillende locaties zijn waar men extra geld op de armband kan zetten.

Niet gebruikte Tokens zullen achteraf worden terugbetaald, met een verwerkingskost van $5.

Een extraatje voor wie voor 24 september geld op de armband plaatst: Voor elke $100 geeft TomorrowWorld 5 extra Tokens cadeau.

[youtube=http://youtu.be/R0_xF9EKK2E]

Lees ook  Trump herbekijkt Visa Waiver Program en ESTA

Amerikaanse simkaart

Verbonden blijven tijdens je trip door de USA? Dan heb je een Amerikaanse simkaart nodig. USA SIM heeft alles wat je nodig hebt.

Amerikaanse prepaid simkaart

Reisadapter voor Amerika

In de VS is het moeilijk om een overgangsstuk te vinden van Europese naar Amerikaanse stekkers, dus neem je best zelf een adapter mee. Deze TESSAN Reisadapter USA met 2 usb-poorten is ideaal.

=> Bekijk bij Amazon

Gerelateerde artikels

No posts to display