zondag, mei 19, 2024
No menu items!

Win een Bath And Body Works hand sanitizer

Wie in de VS al eens ging shoppen in een van de vele malls is zeker al eens in een winkel van Bath and Body Works geweest. Al van ver kan je de vrolijke kleuren zien en het is onmogelijk om de heerlijke geuren voorbij te lopen.
 
Het assortiment van Bath and Body Works bestaat vooral uit douche gel, body lotion, parfum, kaarsen en de immens populaire hand gels. Alle producten zijn er in tientallen verschillende geuren en kleuren, en elk seizoen wordt minstens 30% van het assortiment vernieuwd. Sommige geuren blijven maar enkele maanden, anderen gaan al jaren mee. En niet enkel de geuren maar ook namen zoals Golden Pineapple Luau, Seaside Sunrise en Nectarine Sun Tea spreken tot de verbeelding. 
 
Bath and Body Works werd opgericht in 1990 en groeide in geen tijd uit tot marktleider. Ze wilden de “McDonald’s van het toiletgerief” worden. In elke stad moest er een winkel zijn. nu, 26 jaar later, zijn er 1600 filialen in de VS en Canada. Buiten Noord-Amerika zijn er slechts een dertigtal winkels.
 
Omdat er in België en Nederland geen Bath and Body Works winkels zijn, heeft Amerika Reis 5 hand sanitizers meegebracht om weg te geven! Elke maand loten we een winnaar die de hand gel krijgt toegestuurd.
 
Al wat je hiervoor moet doen is onze post op Facebook liken en delen!
 
Lees ook  Lava Kilauea bedreigt dorp op Hawaii

Amerikaanse simkaart

Verbonden blijven tijdens je trip door de USA? Dan heb je een Amerikaanse simkaart nodig. USA SIM heeft alles wat je nodig hebt.

Amerikaanse prepaid simkaart

Reisadapter voor Amerika

In de VS is het moeilijk om een overgangsstuk te vinden van Europese naar Amerikaanse stekkers, dus neem je best zelf een adapter mee. Deze TESSAN Reisadapter USA met 2 usb-poorten is ideaal.

=> Bekijk bij Amazon

Gerelateerde artikels

No posts to display