zaterdag, mei 25, 2024
No menu items!

Boeken via een reisbureau heeft zijn voordelen

Deze paasvakantie werd het Amerika Reis team op een spijtige manier duidelijk gemaakt dat boeken via een reisbureau wel degelijk zijn voordelen heeft.

Door de aanslag op Brussels Airport op 22 maart, werd onze vlucht van 26 maart naar de VS vanuit Brussel geannuleerd. Gelukkig hadden we onze volledige reis via Jetair geboekt en hebben zij er alles aan gedaan om ons op een nieuwe vlucht vanop een andere luchthaven te krijgen. Twee dagen voor vertrek kregen we van Jetair het verlossende telefoontje dat we konden vertrekken op 26 maart, weliswaar vanuit Frankfurt.

Toen we op 27 maart in Ft. Lauderdale gingen ontbijten in het hotel, kwamen we nog Belgen tegen. Zij waren ook goed in de VS geraakt, maar hadden zelf alles moeten regelen om te vertrekken vanop een andere luchthaven. Ze hadden uiteindelijk uit noodzaak zelf een andere vlucht geboekt, op eigen kosten, omdat ze net als wij zeker op tijd in de VS moesten zijn voor een cruise. Achteraf hoopten ze dan de kosten van de geannuleerde vlucht te kunnen recupereren. Het werd ons toen echt duidelijk dat we heel wat minder stress hebben gehad, doordat Jetair voor ons een oplossing heeft gezocht.

 
De terugvlucht was toen nog steeds voorzien naar Brussel. Tijdens onze cruise hadden we geen internet. Pas op de laatste dag kochten we een internetpakket om toch nog eens te checken hoe het met de terugvlucht zat. Jetair had ondertussen al gemaild dat we alvast als backup op een vlucht naar Amsterdam waren ingeboekt, mocht de vlucht naar Brussel niet doorgaan. Een dag later kwam dan de bevestiging van Jetair dat er niet op Brussel werd gevlogen en we dus de vlucht naar Amsterdam zouden moeten nemen. Gelukkig moesten we ook voor de terugvlucht zelf niets regelen, want dan zou het echt een stress vakantie zijn geweest.
 
Via deze weg willen we dan ook de mensen van het Jetaircenter in Mol bedanken voor al de moeite die ze hebben gedaan om onze trip mogelijk te maken!
Lees ook  Cruisen met Royal Caribbean op de Allure of the Seas

Amerikaanse simkaart

Verbonden blijven tijdens je trip door de USA? Dan heb je een Amerikaanse simkaart nodig. USA SIM heeft alles wat je nodig hebt.

Amerikaanse prepaid simkaart

Reisadapter voor Amerika

In de VS is het moeilijk om een overgangsstuk te vinden van Europese naar Amerikaanse stekkers, dus neem je best zelf een adapter mee. Deze TESSAN Reisadapter USA met 2 usb-poorten is ideaal.

=> Bekijk bij Amazon

Gerelateerde artikels

No posts to display