zondag, mei 19, 2024
No menu items!

Roadbook

Een roadbook is een handig hulpmiddel als je rondtrekt in de Verenigde Staten. Je vindt er alle nuttige gegevens voor je reis in terug, zoals telefoonnummers van thuisblijvers, verzekering en luchtvaartmaatschappij. Maar ook alle adressen en gegevens van de plaatsen die je gaat bezoeken, inclusief wat info en leuke extra tussenstops. Omdat het maken van een roadbook veel tijd vraagt, willen we je hier graag bij helpen!

Voor slechts 74,99 euro krijg je een roadbook op maat, waarin je alle nuttige gegevens voor je reis kan terug vinden. Het roadbook wordt digitaal afgeleverd in pdf-formaat. We kiezen hiervoor omdat je het roadbook dan ook digitaal met je vrienden en familie kan delen, en het kan afdrukken op het formaat dat je het makkelijkst vindt. Achter onderstaande link vind je alvast een voorbeeld.

AmerikaReis Roadbook Preview >> Download ons voorbeeld roadbook <<

Het enige dat je moet doen, is onderstaand contactformulier invullen. Wij zullen je dan contacteren met alle info. Vermeld je persoonlijke gegevens, samen met je reisschema (alle hotels, bestemmingen en tussenstops), de telefoonnummers + naam die u zeker wil meenemen en je vluchtgegevens. Indien je nog extra informatie in het roadbook wil, kan je deze ook vermelden.

Hou er wel rekening mee dat we ongeveer 4 weken tijd nodig hebben om het roadbook samen te stellen. Na de bestelling zullen we je ook op de hoogte brengen van de betaalgegevens en een datum waarop we verwachten dat je roadbook klaar zal zijn.

Indien je vragen hebt, of meer informatie zou willen, aarzel dan niet om ons te contacteren via het formulier!

Ook voor reisbureau’s kunnen wij roadbooks aanmaken. Hieronder enkele referenties:

  • Lupa Planet – reizen op maat
  • Scot Reizen – Selectair
  • TUI Herentals
  • YourTravel
  • PersonalTouchTravel

Amerikaanse simkaart

Verbonden blijven tijdens je trip door de USA? Dan heb je een Amerikaanse simkaart nodig. USA SIM heeft alles wat je nodig hebt.

Amerikaanse prepaid simkaart

Reisadapter voor Amerika

In de VS is het moeilijk om een overgangsstuk te vinden van Europese naar Amerikaanse stekkers, dus neem je best zelf een adapter mee. Deze TESSAN Reisadapter USA met 2 usb-poorten is ideaal.

=> Bekijk bij Amazon

Gerelateerde artikels

No posts to display