zaterdag, mei 25, 2024
No menu items!

Broadway musicals – The Book of Mormon

In onze reeks van Broadway musicals is The Book of Mormon een topper! Het is een van de populairste musicals van de laatste jaren. Thema’s als armoede, geweld en geloof worden op een ludieke manier aangesneden in deze fantastisch humoristische musical.

Over de musical

The Book of Mormon volgt 2 jonge missionarissen die naar Uganda worden gestuurd om mensen te overtuigen om Mormoon te worden. De ene missionaris, Elder Price, is een enthousiaste man met een sterke toewijding aan zijn geloof. Zijn partner, Elder Cunningham, is een niet zo sociale, maar goed-bedoelende nerd die wel eens in de problemen komt door het verbloemen van de waarheid. Bij hun aankomst in Afrika komen Price en Cunningham erachter dat een succesvolle missie in een land dat wordt geplaagd door AIDS, armoede en geweld niet zo makkelijk zal zijn als verwacht.

Weetje: De musical werd gemaakt door Trey Parker, Matt Stone (de makers van South Park) en Robert Lopez (Avenue Q).

Theater

Eugene O’Neill Theatre

230 West 49th Street

New York, NY 10019

Duur

2h30m met pauze

Prijs

$69 – $199

Lees ook  Top of the Rock

Amerikaanse simkaart

Verbonden blijven tijdens je trip door de USA? Dan heb je een Amerikaanse simkaart nodig. USA SIM heeft alles wat je nodig hebt.

Amerikaanse prepaid simkaart

Reisadapter voor Amerika

In de VS is het moeilijk om een overgangsstuk te vinden van Europese naar Amerikaanse stekkers, dus neem je best zelf een adapter mee. Deze TESSAN Reisadapter USA met 2 usb-poorten is ideaal.

=> Bekijk bij Amazon

Gerelateerde artikels

No posts to display