zondag, mei 19, 2024
No menu items!

Twee winnaars in record Powerball jackpot

Zowel in Arizona als Missouri werd een winnend ticket  verkocht voor de Powerball jackpot, met een recordbedrag van $587 miljoen. Officials uit beide staten zeggen nog geen informatie te geven over de winnaars voor de persconferentie van later op de dag.

De winnende nummers voor de jackpot zijn 5, 23, 16, 22 en 29. De Powerball was 6. De jackpot was aangegroeid tot $587 miljoen, dus de 2 winnaars zullen elk $293.75 miljoen ontvangen.  Nog eens 8,924,123 andere deelnemers wonnen kleinere bedragen staat te lezen op de Powerball website. “Er waren 58 winnaars van  $1 miljoen en er waren 8 winnaars van $2 miljoen . Dus een totaal van $74 miljoen,” zegt Chick Strutt, directeur van de Multi-state Lottery Association.

De jackpot was al 16 opeenvolgende keren niet gekraakt. Dat, plus het verdubbelen van de ticket prijs, zorgen voor het record bedrag. Het record tot nu toe was $365 miljoen en werd gewonnen door acht mensen.

De kans om de jackpot te winnen was 1 op 175 miljoen. Je hebt 25 keer meer kans om een Oscar te winnen; 3 keer meer kans om te sterven door een vallende cocosnoot en 7 keer meer kans om te sterven door vuurwerk.

De volgende Powerball trekking gaat om een jackpot van $40 miljoen..

Lees ook  Parken bij Moab tijdens de shutdown

Amerikaanse simkaart

Verbonden blijven tijdens je trip door de USA? Dan heb je een Amerikaanse simkaart nodig. USA SIM heeft alles wat je nodig hebt.

Amerikaanse prepaid simkaart

Reisadapter voor Amerika

In de VS is het moeilijk om een overgangsstuk te vinden van Europese naar Amerikaanse stekkers, dus neem je best zelf een adapter mee. Deze TESSAN Reisadapter USA met 2 usb-poorten is ideaal.

=> Bekijk bij Amazon

Gerelateerde artikels

No posts to display