zaterdag, mei 18, 2024
No menu items!

Moet ik een internationaal rijbewijs hebben om te rijden in Amerika?

Het internationale rijbewijs is niet verplicht in de VS. Je kan perfect een auto huren zonder een internationaal rijbewijs.

 • Welk rijbewijs heb je nodig in Amerika?

  Welk rijbewijs heb je nodig in Amerika?

  Als je zelf met de auto of camper wil gaan rijden in Amerika, moet je uiteraard een geldig rijbewijs hebben. Voor Belgen en Nederlanders is een Europees rijbewijs verplicht om te mogen rijden in de VS. Lees ook  Is een fooi op restaurant verplicht?

  >> Lees meer


 • Documenten

  Documenten

  Om naar Amerika te kunnen reizen heb je een aantal documenten nodig. Onmisbare documenten zijn een elektronisch leesbaar paspoort en de ESTA-reistoestemming of visum. Wil je er met de auto rijden, heb je uiteraard ook een geldig rijbewijs nodig. Lees ook  Is een fooi op restaurant verplicht?

  >> Lees meer


 • Auto huren

  Auto huren

  Zonder auto kom je nergens in de VS! Enkel in de grote steden vind je goed georganiseerd openbaar vervoer. Het is belangrijk om de juiste auto te kiezen voor je rondreis. Denk er aan dat je veel tijd in de auto doorbrengt tijdens je reis.  Lees ook  Mag ik in de VS met een minibusje…

  >> Lees meer


Lees ook  Is een fooi op restaurant verplicht?

Amerikaanse simkaart

Verbonden blijven tijdens je trip door de USA? Dan heb je een Amerikaanse simkaart nodig. USA SIM heeft alles wat je nodig hebt.

Amerikaanse prepaid simkaart

Reisadapter voor Amerika

In de VS is het moeilijk om een overgangsstuk te vinden van Europese naar Amerikaanse stekkers, dus neem je best zelf een adapter mee. Deze TESSAN Reisadapter USA met 2 usb-poorten is ideaal.

=> Bekijk bij Amazon

Gerelateerde artikels

No posts to display