zaterdag, mei 18, 2024
No menu items!

TomorrowWorld is er klaar voor

In Fairburn is de opbouw in volle gang voor het gigantische muziekfestival TomorrowWorld dit weekend. 300 acts op 2 vierkante kilometer sets en 8 podia, voor 50.000 mensen, 3 dagen lang. 35.000 mensen kamperen in een gebied met een 3 km lange “hoofdstraat”.

“Het is zoals Disneyland of Walt Disney World voor volwassenen. Alles is zo tot in de puntjes uitgewerkt dat je het fantastische gevoel hebt van in een droomwereld te lopen,” zegt project manager Shawn Kent. “Het is iets van een ander niveau dan we in de VS gewend zijn.”

Nadat de organisator van Tomorrowland, Michael Beers, zijn plannen aankondigde om uit te breiden buiten Europa, kwamen er uitnodigingen uit landen van over de hele wereld. De organisatie koos uiteindelijk voor Fairburn door de nabijheid van de drukste luchthaven ter wereld en omdat ze er het ideale landschap vonden. Bijkomend voordeel was dat het gebied eigendom is van een Belgische ondernemer.

“Het is werkelijk een fantastisch gebied, omgeven door natuur waar mensen kunnen wandelen en 3 dagen lang alles rondom hen vergeten,” zei Beers.

Lees ook  Belangrijke aanpassing aan ESTA procedure

Amerikaanse simkaart

Verbonden blijven tijdens je trip door de USA? Dan heb je een Amerikaanse simkaart nodig. USA SIM heeft alles wat je nodig hebt.

Amerikaanse prepaid simkaart

Reisadapter voor Amerika

In de VS is het moeilijk om een overgangsstuk te vinden van Europese naar Amerikaanse stekkers, dus neem je best zelf een adapter mee. Deze TESSAN Reisadapter USA met 2 usb-poorten is ideaal.

=> Bekijk bij Amazon

Gerelateerde artikels

No posts to display